Geschreven door op 18 maart 2019
Steeds meer mensen eten glutenvrij, maar waarom eigenlijk? Heeft glutenvrij alleen nut bij coeliakie (ook wel glutenintolerantie genoemd) of glutensensitiviteit? Of heeft glutenvrij eten ook gezondheidsvoordelen […]
Geschreven door op 3 december 2018
Volgens jarenlang onderzoek door de Universiteit Maastricht en onafhankelijke berekeningen door universiteiten van Leuven, Groningen en Amsterdam (VU), heeft 40 procent van de Nederlanders een vitamine […]
Geschreven door op 26 november 2018
De term ‘orthomoleculair’ is voor veel mensen onbekend, net zoals ‘orthomoleculaire voeding’. Een voedingspatroon als deze wordt gebruikt door orthomoleculair geschoolde gezondheidsprofessionals (zoals orthomoleculair therapeuten/artsen) om […]
Geschreven door op 12 november 2018
Visolie is een populair voedingssupplement bij mensen die preventief werken aan hun gezondheid. Ook gezondheidsprofessionals maken vaak gebruik van visolie bij hun behandelingen. Dit is dan […]
Geschreven door op 12 juli 2018
Ben je opzoek naar een professioneel advies over voeding, leefstijl en gezondheid, dan ga je wellicht eerst het internet afstruinen opzoek naar de desbetreffende specialist. Je […]