Ontvang 10% korting op supplementen (Vitakruid, Bonusan) -->

Consult aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een consult aanvragen.

Wil je ook een bloedonderzoek, darmonderzoek of vetzuurbalans test? Dan zijn er in ieder geval 2 consulten nodig. Het eerste consult dient voor de intake, anamnese en het aanvragen van het onderzoek. In het tweede consult (ongeveer 3 weken later) wordt de uitslag van het betreffende onderzoek besproken en wordt er een therapieplan opgesteld.

Op dit moment is de wachttijd voor een eerste consult ongeveer 12 weken.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op.


Laden...
 

Ervaringen

Wat anderen zeggen

Kimberley

FysiotherapeutIk heb mijn eerste orthomoleculair consult als zeer prettig ervaren. Doordat ik het darmprotocol op zijn advies ben gaan proberen, ben ik er achter gekomen wat het bestanddeel was waar mijn lichaam niet zo blij mee was. Voor mij was dit een waardevolle investering.

Jean-Paul

IT-consultantAl jaren sukkel ik met mijn gezondheid en gewicht. Nadat ik bij Laurens ben geweest, gaat mijn gewicht eindelijk de goede kant op en voel ik mij fitter. Ondanks ik een zittend beroep heb, zijn de adviezen die ik heb gekregen makkelijk toepasbaar voor mijn situatie.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden, heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek of ben je nieuwsgierig naar mogelijke samenwerkingen?

Laat een berichtje achter via het contactformulier of bel!

06 506 206 17
Middenburcht 98, 3452 MT Utrecht

Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen
Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.
Consult aanvragen