Consult aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een consult aanvragen.

Je ontvangt een bevestiging in je mailbox, wanneer je de aanvraag hebt ingediend. Je ontvangt een 2de e-mail, wanneer je aanvraag is goedgekeurd. Dit gebeurt normaliter binnen 24 uur op werkdagen.

Wanneer je bij mij voor het eerst komt, vraag ik je ook om het intakeformulier in te vullen.

Wil je ook een uitgebreid bloedonderzoek? Dan zijn er in ieder geval 2 consults nodig. Het eerste consult dient voor de intake en het bloedprikken. In het tweede consult (ongeveer 1 tot 2 weken later) wordt de uitslag van het bloedonderzoek besproken en wordt er een behandelplan opgesteld.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op.


Laden...
 

Ervaringen

Wat anderen zeggen

Kimberley

FysiotherapeutIk heb mijn eerste orthomoleculair consult als zeer prettig ervaren. Doordat ik het darmprotocol op zijn advies ben gaan proberen, ben ik er achter gekomen wat het bestanddeel was waar mijn lichaam niet zo blij mee was. Voor mij was dit een waardevolle investering.

Jean-Paul

IT-consultantAl jaren sukkel ik met mijn gezondheid en gewicht. Nadat ik bij Laurens ben geweest, gaat mijn gewicht eindelijk de goede kant op en voel ik mij fitter. Ondanks ik een zittend beroep heb, zijn de adviezen die ik heb gekregen makkelijk toepasbaar voor mijn situatie.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden, heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek of ben je nieuwsgierig naar mogelijke samenwerkingen?

Laat een berichtje achter via het contactformulier of bel!

06 506 206 17
Middenburcht 98, 3452 MT Utrecht

Consult aanvragen