Via onderstaand formulier kun je een consult inplannen.

Een eerste consult duurt maximaal 90 minuten. Een vervolgconsult duurt maximaal 60 minuten.

Wil je ook een bloedonderzoek, darmonderzoek of vetzuurbalans test? Dan hanteren wij 2 consulten van elk maximaal 60 minuten. Het eerste consult dient voor de anamnese en het aanvragen van het onderzoek. In het tweede consult (ongeveer 3 weken later) wordt de uitslag van het betreffende onderzoek besproken en wordt er een therapieplan opgesteld.

Hier vind je een overzicht over hoe onze diensten zijn opgebouwd en wat de kosten zijn. Wij bieden geen gratis- of vrijblijvende consulten/gesprekken/intakes aan.

  • Laurens werkt op de maandagavond in Vleuten (Utrecht).
  • Chris werkt op dinsdag t/m donderdag in Arnhem en online.
  • Lucille werkt op maandag t/m woensdag in Utrecht-Oost.
  • Sanne werkt op dinsdag t/m donderdag in Eindhoven en online.

Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen.

Laden...

 

Ervaringen

Wat anderen zeggen

Kimberley

FysiotherapeutIk heb mijn eerste orthomoleculair consult als zeer prettig ervaren. Doordat ik het darmprotocol op zijn advies ben gaan proberen, ben ik er achter gekomen wat het bestanddeel was waar mijn lichaam niet zo blij mee was. Voor mij was dit een waardevolle investering.

Jean-Paul

IT-consultantAl jaren sukkel ik met mijn gezondheid en gewicht. Nadat ik bij Laurens ben geweest, gaat mijn gewicht eindelijk de goede kant op en voel ik mij fitter. Ondanks ik een zittend beroep heb, zijn de adviezen die ik heb gekregen makkelijk toepasbaar voor mijn situatie.

Contact

Heb je een vraag die niet al is beantwoord op de FAQ pagina (klik), wil je even persoonlijk contact hebben om zeker te weten of wij je kunnen helpen of ben je nieuwsgierig naar mogelijke samenwerkingen?

Laat dan een berichtje achter via dit contactformulier, stuur een WhatsApp of bel.

Als je een bericht stuurt via het contactformulier met daarin een vraag die al op de FAQ pagina (klik) duidelijk is beantwoordt, ontvang je mogelijk geen antwoord terug, omdat dit ons te veel tijd kost (in het echt zijn wij minder streng hoor). Wij hopen op je begrip hiervoor.

Via dit formulier (klik) kun je direct een consult inplannen. Een consult inplannen via een andere manier (zoals bellen) is niet mogelijk.

06 506 206 17

    Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen

    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.