Jon

Agile Programme Manager


14-04-2021

Ik ben op basis van een aanbeveling naar Laurens gegaan voor hulp met eetproblematiek waar ik al meer dan 35 jaar mee in gevecht ben. Na een lange zoektocht ken ik genoeg trucjes en ook nog waar het vandaan komt, maar blijf toch de verkeerde dingen doen.

Via Laurens heb ik geleerd hoe mentale patronen biologisch kunnen worden en het lange-termijn effect daarvan. Met extra ondersteuning in de vorm van een natuurlijk supplement had ik het gevoel dat een deel van het probleem snel wegviel (fysieke verlangens).

Ik ben inmiddels vier maanden verder en heb veel meer grip op mijn eetgedrag. Het resultaat hiervan is duidelijk te voelen en ook nog te zien. Het is nog maar het begin, maar ik heb eindelijk weer hoop op een permanente verandering in mijn welzijn!

Marquerite

Styliste


15-09-2020

Al zeker een jaar of 4 liep ik met allerlei klachten. Heftige migraine, extreme vermoeidheid, eczeem, steeds zwaarder worden en niet kunnen afvallen, wat ik ook deed. Dit alles zorgde ervoor dat ik echt niet goed in mijn vel zat. Via internet kwam ik bij Laurens terecht.

Na een zeer prettige uitgebreide intake, waar mijn klachten serieus genomen werden, ging ik naar huis met een behandelplan en de nodige supplementen. Na 8 weken een vervolgafspraak en tegen die tijd waren bijna al mijn klachten weg. Nu nog een kleine aanpassing in mijn behandelplan en zullen de laatste klachten vast ook snel verminderen.

Ben zo blij dat ik geïnvesteerd heb ik mijn eigen lijf. Het is het dubbel en dwars waard geweest.

Tamara

Manager


29-10-2019

Ik had jaren last van maagzuur, darmklachten, slapeloosheid en een opgezwollen buik. Dankzij het bloedonderzoek kwamen we erachter dat ik voedingsintoleranties had.

Ik kreeg van Laurens een behandelplan met voedingsadvies en supplementen. Vervolgens heb ik me maanden braaf aan het behandelplan gehouden en mijn klachten zijn verdwenen!

Kortom, een aanrader voor mensen met soortgelijke klachten.

Loïs

Horeca


11-05-2019

Al sinds ik me kan herinneren heb ik (bijna) elke dag hoofdpijn en vaak migraine aanvallen. Afgelopen jaren ook veel geworsteld met buikpijn en misselijkheid na het eten, en heel veel last van m’n ongesteldheid.

Het eerste gesprek met Laurens was super fijn en open, hierna hebben we een behandelplan opgezet met een proefperiode van 6 weken.

Bijna al m’n klachten zijn helemaal weg!! Nooit gedacht dat ik zonder hoofdpijn en buikpijn door het leven zou kunnen gedaan. Ik geniet weer van het leven en zit honderd keer beter in m’n vel!

Christa

Docent


16-02-2019

Ik ben Christa, 49 jaar, docent Natuurkunde op een middelbare school, getrouwd en moeder van drie puberzonen.

Na een pittige buikoperatie bleef ik lang zo vreselijk moe en dan heb ik het niet over gewoon moe, maar over “12 uur slapen per nacht en nog niet uitgeslapen zijn” moe en over “halverwege de dag al uitkijken naar je bed, omdat je je armen en je benen bijna niet meer in beweging kunt krijgen” moe. Daarnaast was mijn hoofd een vergiet, ik vergat alles als ik het niet op schreef en ik kon me slecht concentreren. Daar waar iedereen zei je moet geduld hebben, ben ik verder gaan kijken.

Eigenlijk ben ik door een berichtje op Facebook, puur geluk, bij Laurens terecht gekomen. Heel fijn, want hij was de eerste die (heel veel) vragen ging stellen en uiteindelijk kwam hij met een voedingsadvies. Geheel op maat, gericht op mijn activiteiten, mijn dagindeling en mijn mogelijkheden, waardoor het prima vol te houden was. Met een paar kleine veranderingen in de samenstelling van mijn maaltijden en een paar supplementen was ik echt, ongelofelijk, in anderhalve week tijd een ander mens. Na 4 weken maakte ik weer normale nachten van 8 uur en ging het met mijn hoofd ook langzaam de goede kant op.

Bij een tweede consult heeft hij aanvullende adviezen gegeven om de puntjes op de ï te zetten, maar eigenlijk was de grootste winst al na 1 consult behaald. Toen merkte ik al na een paar dagen verbetering en die stijgende lijn stagneerde toen ik na een aantal weken in mijn oude eetpatroon verviel, dat was voor mij een extra bevestiging dat het echt aan mijn eetpatroon lag dat ik niet goed herstelde. Door me aan Laurens adviezen te houden herstelde ik verder tot ik weer helemaal fit en energiek was.

Dus ik kan jullie Laurens van harte aanbevelen om je gezondheid naar een hoger niveau te brengen!

Kimberley

Fysiotherapeut


18-02-2018

Ik heb mijn eerste orthomoleculair consult als zeer prettig ervaren. Laurens heeft zich voorafgaand verdiept in mijn gezondheidsgeschiedenis en heeft een brede anamnese afgenomen om de mogelijke link tussen mijn gezondheidsproblemen te leggen.

Doordat ik het darmprotocol op zijn advies ben gaan proberen, ben ik er achter gekomen wat het bestanddeel was waar mijn lichaam niet zo blij mee was. Tijdens deze uitprobeer fase heeft hij op afstand meegedacht hoe dit voor mij in het dagelijks leven zo makkelijk mogelijk gemaakt kon worden. Ik raad veel mensen aan hier gebruik van te maken, want het is waardevolle investering voor een prettig gezond leven.

Jean-Paul

IT-consultant


18-01-2018

Al jaren sukkel ik met mijn gezondheid en gewicht. Nadat ik bij Laurens ben geweest, gaat mijn gewicht eindelijk de goede kant op en voel ik mij fitter. Ondanks ik een zittend beroep heb, zijn de adviezen die ik heb gekregen makkelijk toepasbaar voor mijn situatie.

Lisette

Office manager


15-11-2017

Ik miste een paar stukjes van de puzzel, maar nu ik bij Laurens ben geweest heb ik eindelijk mijn energie weer terug en snap ik beter hoe ik mijn gezondheid kan beïnvloeden.

Zijn oprechte interesse zorgde ervoor dat ik mij gelijk op m'n gemak voelde bij hem. Laurens komt bij mij over als een kundig en professionele orthomoleculaire therapeut

Reviews van Google



Marielle de korte
Marielle de korte
2022-04-05
Wil je je graag weer fit en energiek voelen? Dat gaat lukken met alle (voedings-)adviezen van Laurens. Met bepaalde verwachtingen en de hoop dat iemand mij zou kunnen helpen met het verbeteren van mijn energie, schimmelinfecties, hormoonhuishouding, betere slaap & een stabiele bloedsuikerspiegel, heb ik de EMD bloedtest afgenomen. De resultaten in combinatie met de expertise van Laurens hebben mijn verwachtingen overtroffen en er toe geleid dat ik mij fitter voel dan ooit. Klinkt cliché, maar dit had ik jaren eerder moeten doen!
Lees verder
Mirjam van de Ven
Mirjam van de Ven
2022-01-22
'Had ik dit maar veel eerder gedaan' was het eerste wat ik dacht toen ik bij Leef Preventief wegliep na mijn eerste consult. Ik had al jaren terugkerende klachten met mijn slaap en weerstand die ik en zelfs de huisarts niet goed konden verklaren. Gelukkig kwam ik via een vriendin bij Leef Preventief terecht waar ik snel terecht kon en mij vanaf het eerste moment op mijn gemak én gehoord voelde. Tijdens het eerste consult werden alle klachten (klein en groot) besproken en kwam ik toen al met een berg verklaringen thuis wat mijn welzijn toen al enorm verbeterde. De verdere stappen verliepen fijn, ik kon altijd contact met opnemen met Laurens en er werd moeite gedaan om mijn consult te vervroegen wat uiteindelijk ook online kon ivm. corona maatregelen. Ik heb nu adviezen waar ik iets mee kan en dat gevoel is heel erg fijn.
Lees verder
Niels van Maldegem
Niels van Maldegem
2021-12-09
Vanwege interesse in gezondheid en langdurig milde darmklachten ben ik bij Laurens terechtgekomen. Ik heb Laurens ervaren als een enorm fijn en warm persoon, ik voelde me heel welkom in zijn praktijk en dit is in mijn ogen goud waard, minstens zo belangrijk als de inhoudelijke kennis! Laurens kan goed luisteren, staat echt open voor wat je te zeggen hebt en heeft veel verstand van zijn vak. Hij heeft mij heel goed op weg geholpen met adviezen wat betreft voeding en supplementen. Mocht je iets willen doen aan je darmgezondheid en voedingspatroon, zou ik Leef Preventief en Laurens zeker aanraden! Laurens, nogmaals bedankt.
Lees verder
L. van Ommen
L. van Ommen
2021-08-31
Rick heeft mij goed geholpen, middels een EMB bloedtest kwamen er duidelijk intoleranties en tekorten uit, welke hij uitgebreid heeft uitgelegd en advies over heeft gegeven hoe deze aan te vullen met supplementen.
Lees verder
Nathalie Verstraten
Nathalie Verstraten
2021-02-10
Ik ben bij Laurens terechtgekomen omdat ik aan het herstellen was van een burn-out. Ik voelde aan dat ik wellicht met aanpassingen in mijn voedingspatroon en aanvulling door supplementen nog wat verder zou kunnen herstellen. Laurens heeft o.a. een energetisch bloedonderzoek afgenomen en aan de hand van de uitkomsten een goed advies gegeven. Inmiddels voel ik mij stukken beter sinds ik de tekorten aanvul met de juiste supplementen.
Lees verder
Mark de Vries
Mark de Vries
2021-01-28
Nadat ik er achter kwam intollerant te zijn voor gluten wilde ik een uitgebreid bloedonderzoek laten doen om er echter te komen hoe het zat met andere waarden. Laurens is heel betrokken en weloverwogen. Hij ontdekte naast mijn gluten intollerantie ook een intollerantie voor lactose en koppelde dat gegeven aan andere tekorten. Sinds ik magnemsium slik voor het slapen gaan slaap ik dieper en word ik minder vaak wakker. Heel fijn!
Lees verder
Auckje
Auckje
2020-09-21
Ik had al enkele jaren last van mijn darmen voordat ik bij Laurens terecht kwam. Samen hebben we mijn klachten nader onder de loep genomen en in combinatie met een darm- en bloedonderzoek bekeken waar mijn klachten vandaan kwamen. Op basis van deze uitkomsten heeft Laurens een behandelplan opgemaakt waarmee ik aan de slag ben gegaan. Sindsdien zijn mijn klachten sterkt verminderd! Laurens is zeer deskundig en luistert goed naar je klachten en neemt deze ook serieus. Ik heb zijn consulten als erg prettig ervaren.
Lees verder
Marjolein Burgers
Marjolein Burgers
2018-10-24
Met klachten van een opgeblazen gevoel en hooikoorts kwam ik bij Laurens. Tijdens het eerste consult heeft hij een uitgebreide anamnese afgenomen, hij wist direct de gevoelige snaar te raken en gaf me praktische tips en fijne handvatten. Na wat behandelingen en aanpassingen van mijn kant zijn mijn klachten verminderd. Laurens is een fijn persoon, hij luistert aandachtig en voelde me direct vertrouwd om alles te delen. Een aanrader dus als je goed voor jezelf wil zorgen!
Lees verder
Bekijk ook de reviews op Google
 

Hoe ik je kan helpen

Ik kan je inzicht geven in de factoren die invloed hebben op jouw gezondheid en op welke gebieden je macht hebt. Op deze manier begeleid ik je naar een gezonde leefstijl. Je blijft wel ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Jij moet het doen!

Ik kan je niet helpen als je:

  • Opzoek bent naar een wonderpil.
  • Snel resultaat wilt zonder veranderingen te willen doorvoeren in leefstijl.
  • Geen interesse hebt in de oorzaak van klachten.

Ik kan je wel helpen als je:

  • Leider wilt worden van je eigen gezondheid
  • Open staat voor nieuwe ideeën.
  • Snapt dat je zelf aan de slag moet om gezonder te leven
  • Graag hulp, tips en informatie wilt om zo een vliegende start te maken