Ervaringen

Christa orthomoleculaire therapie
Christa
Ik ben Christa, 49 jaar, docent Natuurkunde op een middelbare school, getrouwd en moeder van drie puberzonen.

Na een pittige buikoperatie bleef ik lang zo vreselijk moe en dan heb ik het niet over gewoon moe, maar over “12 uur slapen per nacht en nog niet uitgeslapen zijn” moe en over “halverwege de dag al uitkijken naar je bed, omdat je je armen en je benen bijna niet meer in beweging kunt krijgen” moe. Daarnaast was mijn hoofd een vergiet, ik vergat alles als ik het niet op schreef en ik kon me slecht concentreren. Daar waar iedereen zei je moet geduld hebben, ben ik verder gaan kijken.

Eigenlijk ben ik door een berichtje op Facebook, puur geluk, bij Laurens terecht gekomen. Heel fijn, want hij was de eerste die (heel veel) vragen ging stellen en uiteindelijk kwam hij met een voedingsadvies. Geheel op maat, gericht op mijn activiteiten, mijn dagindeling en mijn mogelijkheden, waardoor het prima vol te houden was. Met een paar kleine veranderingen in de samenstelling van mijn maaltijden en een paar supplementen was ik echt, ongelofelijk, in anderhalve week tijd een ander mens. Na 4 weken maakte ik weer normale nachten van 8 uur en ging het met mijn hoofd ook langzaam de goede kant op.

Bij een tweede consult heeft hij aanvullende adviezen gegeven om de puntjes op de ï te zetten, maar eigenlijk was de grootste winst al na 1 consult behaald. Toen merkte ik al na een paar dagen verbetering en die stijgende lijn stagneerde toen ik na een aantal weken in mijn oude eetpatroon verviel, dat was voor mij een extra bevestiging dat het echt aan mijn eetpatroon lag dat ik niet goed herstelde. Door me aan Laurens adviezen te houden herstelde ik verder tot ik weer helemaal fit en energiek was.

Dus ik kan jullie Laurens van harte aanbevelen om je gezondheid naar een hoger niveau te brengen!
Kim - review orthomoleculaire therapie
Kim
Ik heb mijn eerste orthomoleculair consult als zeer prettig ervaren. Laurens heeft zich voorafgaand verdiept in mijn gezondheidsgeschiedenis en heeft een brede anamnese afgenomen om de mogelijke link tussen mijn gezondheidsproblemen te leggen.

Doordat ik het darmprotocol op zijn advies ben gaan proberen, ben ik er achter gekomen wat het bestanddeel was waar mijn lichaam niet zo blij mee was. Tijdens deze uitprobeer fase heeft hij op afstand meegedacht hoe dit voor mij in het dagelijks leven zo makkelijk mogelijk gemaakt kon worden. Ik raad veel mensen aan hier gebruik van te maken, want het is waardevolle investering voor een prettig gezond leven.
Jean-Paul - review orthomoleculaire therapie
Jean-Paul
Al jaren sukkel ik met mijn gezondheid en gewicht. Nadat ik bij Laurens ben geweest, gaat mijn gewicht eindelijk de goede kant op en voel ik mij fitter. Ondanks ik een zittend beroep heb, zijn de adviezen die ik heb gekregen makkelijk toepasbaar voor mijn situatie.
Lisette - review orthomoleculaire therapie
Jean-Paul
Ik miste een paar stukjes van de puzzel, maar nu ik bij Laurens ben geweest heb ik eindelijk mijn energie weer terug en snap ik beter hoe ik mijn gezondheid kan beïnvloeden. Zijn oprechte interesse zorgde ervoor dat ik mij gelijk op m'n gemak voelde bij hem. Laurens komt bij mij over als een kundig en professionele orthomoleculaire therapeut.

Benieuwd naar hoe ik je kan helpen?

<-- Bekijk mijn behandeling

Benieuwd hoe ik te werk ga?

Bekijk mijn werkwijze -->

TOP