10% korting op supplementen (Vitakruid, Bonusan, Energetica, Biotics) -->

Ervaringen

Jon

Agile Programme Manager


14-04-2021

Ik ben op basis van een aanbeveling naar Laurens gegaan voor hulp met eetproblematiek waar ik al meer dan 35 jaar mee in gevecht ben. Na een lange zoektocht ken ik genoeg trucjes en ook nog waar het vandaan komt, maar blijf toch de verkeerde dingen doen.

Via Laurens heb ik geleerd hoe mentale patronen biologisch kunnen worden en het lange-termijn effect daarvan. Met extra ondersteuning in de vorm van een natuurlijk supplement had ik het gevoel dat een deel van het probleem snel wegviel (fysieke verlangens).

Ik ben inmiddels vier maanden verder en heb veel meer grip op mijn eetgedrag. Het resultaat hiervan is duidelijk te voelen en ook nog te zien. Het is nog maar het begin, maar ik heb eindelijk weer hoop op een permanente verandering in mijn welzijn!

Marquerite

Styliste


15-09-2020

Al zeker een jaar of 4 liep ik met allerlei klachten. Heftige migraine, extreme vermoeidheid, eczeem, steeds zwaarder worden en niet kunnen afvallen, wat ik ook deed. Dit alles zorgde ervoor dat ik echt niet goed in mijn vel zat. Via internet kwam ik bij Laurens terecht.

Na een zeer prettige uitgebreide intake, waar mijn klachten serieus genomen werden, ging ik naar huis met een behandelplan en de nodige supplementen. Na 8 weken een vervolgafspraak en tegen die tijd waren bijna al mijn klachten weg. Nu nog een kleine aanpassing in mijn behandelplan en zullen de laatste klachten vast ook snel verminderen.

Ben zo blij dat ik geïnvesteerd heb ik mijn eigen lijf. Het is het dubbel en dwars waard geweest.

Tamara

Manager


29-10-2019

Ik had jaren last van maagzuur, darmklachten, slapeloosheid en een opgezwollen buik. Dankzij het bloedonderzoek kwamen we erachter dat ik voedingsintoleranties had.

Ik kreeg van Laurens een behandelplan met voedingsadvies en supplementen. Vervolgens heb ik me maanden braaf aan het behandelplan gehouden en mijn klachten zijn verdwenen!

Kortom, een aanrader voor mensen met soortgelijke klachten.

Loïs

Horeca


11-05-2019

Al sinds ik me kan herinneren heb ik (bijna) elke dag hoofdpijn en vaak migraine aanvallen. Afgelopen jaren ook veel geworsteld met buikpijn en misselijkheid na het eten, en heel veel last van m’n ongesteldheid.

Het eerste gesprek met Laurens was super fijn en open, hierna hebben we een behandelplan opgezet met een proefperiode van 6 weken.

Bijna al m’n klachten zijn helemaal weg!! Nooit gedacht dat ik zonder hoofdpijn en buikpijn door het leven zou kunnen gedaan. Ik geniet weer van het leven en zit honderd keer beter in m’n vel!

Christa

Docent


16-02-2019

Ik ben Christa, 49 jaar, docent Natuurkunde op een middelbare school, getrouwd en moeder van drie puberzonen.

Na een pittige buikoperatie bleef ik lang zo vreselijk moe en dan heb ik het niet over gewoon moe, maar over “12 uur slapen per nacht en nog niet uitgeslapen zijn” moe en over “halverwege de dag al uitkijken naar je bed, omdat je je armen en je benen bijna niet meer in beweging kunt krijgen” moe. Daarnaast was mijn hoofd een vergiet, ik vergat alles als ik het niet op schreef en ik kon me slecht concentreren. Daar waar iedereen zei je moet geduld hebben, ben ik verder gaan kijken.

Eigenlijk ben ik door een berichtje op Facebook, puur geluk, bij Laurens terecht gekomen. Heel fijn, want hij was de eerste die (heel veel) vragen ging stellen en uiteindelijk kwam hij met een voedingsadvies. Geheel op maat, gericht op mijn activiteiten, mijn dagindeling en mijn mogelijkheden, waardoor het prima vol te houden was. Met een paar kleine veranderingen in de samenstelling van mijn maaltijden en een paar supplementen was ik echt, ongelofelijk, in anderhalve week tijd een ander mens. Na 4 weken maakte ik weer normale nachten van 8 uur en ging het met mijn hoofd ook langzaam de goede kant op.

Bij een tweede consult heeft hij aanvullende adviezen gegeven om de puntjes op de ï te zetten, maar eigenlijk was de grootste winst al na 1 consult behaald. Toen merkte ik al na een paar dagen verbetering en die stijgende lijn stagneerde toen ik na een aantal weken in mijn oude eetpatroon verviel, dat was voor mij een extra bevestiging dat het echt aan mijn eetpatroon lag dat ik niet goed herstelde. Door me aan Laurens adviezen te houden herstelde ik verder tot ik weer helemaal fit en energiek was.

Dus ik kan jullie Laurens van harte aanbevelen om je gezondheid naar een hoger niveau te brengen!

Kimberley

Fysiotherapeut


18-02-2018

Ik heb mijn eerste orthomoleculair consult als zeer prettig ervaren. Laurens heeft zich voorafgaand verdiept in mijn gezondheidsgeschiedenis en heeft een brede anamnese afgenomen om de mogelijke link tussen mijn gezondheidsproblemen te leggen.

Doordat ik het darmprotocol op zijn advies ben gaan proberen, ben ik er achter gekomen wat het bestanddeel was waar mijn lichaam niet zo blij mee was. Tijdens deze uitprobeer fase heeft hij op afstand meegedacht hoe dit voor mij in het dagelijks leven zo makkelijk mogelijk gemaakt kon worden. Ik raad veel mensen aan hier gebruik van te maken, want het is waardevolle investering voor een prettig gezond leven.

Jean-Paul

IT-consultant


18-01-2018

Al jaren sukkel ik met mijn gezondheid en gewicht. Nadat ik bij Laurens ben geweest, gaat mijn gewicht eindelijk de goede kant op en voel ik mij fitter. Ondanks ik een zittend beroep heb, zijn de adviezen die ik heb gekregen makkelijk toepasbaar voor mijn situatie.

Lisette

Office manager


15-11-2017

Ik miste een paar stukjes van de puzzel, maar nu ik bij Laurens ben geweest heb ik eindelijk mijn energie weer terug en snap ik beter hoe ik mijn gezondheid kan beïnvloeden.

Zijn oprechte interesse zorgde ervoor dat ik mij gelijk op m'n gemak voelde bij hem. Laurens komt bij mij over als een kundig en professionele orthomoleculaire therapeut

 

Hoe ik je kan helpen

Ik kan je inzicht geven in de factoren die invloed hebben op jouw gezondheid en op welke gebieden je macht hebt. Op deze manier begeleid ik je naar een gezonde leefstijl. Je blijft wel ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Jij moet het doen!

Ik kan je niet helpen als je:

  • Opzoek bent naar een wonderpil.
  • Snel resultaat wilt zonder veranderingen te willen doorvoeren in leefstijl.
  • Geen interesse hebt in de oorzaak van klachten.

Ik kan je wel helpen als je:

  • Leider wilt worden van je eigen gezondheid
  • Open staat voor nieuwe ideeën.
  • Snapt dat je zelf aan de slag moet om gezonder te leven
  • Graag hulp, tips en informatie wilt om zo een vliegende start te maken
Consult aanvragen