Werkwijze

Voor een behandeling (of een eenmalig consult) hanteer ik normaliter een vaste werkwijze. Na het maken van een afspraak voor het intakegesprek worden 7 stappen doorlopen. Vergeet daarbij niet eventuele medicatie en/of supplementen die je gebruikt mee te nemen.

01

Formulier invullen

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een intake gesprek, stuur ik je een intakeformulier per e-mail toe. Het is de bedoeling om deze uiterlijk 3 dagen voordat het intake gesprek plaatsvindt, in te vullen en terug te sturen.
02

Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw situatie in kaart en leer ik graag de persoon achter de klachten kennen. Hierbij maak ik gebruik van het vooraf ingevulde intakeformulier en een uitgebreide anamnese. Indien gewenst maak ik ook gebruik van een vetzuurbalans bloedtest.
03

Oorzaak van klacht(en) achterhalen

Door het verzamelen van de juiste informatie kan ik een goed beeld krijgen van de werking van jouw spijsvertering, hormoonhuishouding en metabole flexibiliteit en kan ik de klachten in kaart brengen. Vervolgens leg ik jou uit welk werkingsmechanisme aandacht nodig heeft en hoe jouw klacht(en) worden veroorzaakt.
04

Behandelplan opstellen

Als voor jouw helder is welke oorzaak de klacht(en) veroorzaakt, stellen we samen een behandelplan op. Hiermee wordt rekening gehouden met jouw leefsituatie. Een behandeling volgens de orthomoleculaire therapie bestaat uit adviezen over voeding, supplementen, inspanning en ontspanning.
05

Betaling

Na afloop stuur ik je de factuur per e-mail toe. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen per bankoverschrijving of contante betaling.
06

Vervolgconsult(s)

Voor een duurzaam effect zijn meestal meerdere consults nodig. In samenspraak kunnen we een vervolgconsult inplannen. Meestal vindt dit ongeveer 6-8 weken later plaats. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang en wordt mogelijk het behandelplan aangescherpt.
07

Klachten?

Orthomoleculaire therapie KABHeb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij dan alsjeblieft weten via het contactformulier. Samen proberen we er uit te komen. Indien dat niet lukt, kun je terecht bij de Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB).

Duidelijkheid over de kosten van een consult

Bekijk mijn tarieven overzicht -->

TOP