Werkwijze

Voor een behandeling (of een eenmalig consult) hanteer ik normaliter een vaste werkwijze. Na het maken van een afspraak voor het intakegesprek worden 6 stappen doorlopen. Vergeet daarbij niet eventuele medicatie en/of supplementen die je gebruikt mee te nemen.

01

Formulier invullen

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een intake gesprek, stuur ik je een intakeformulier per e-mail toe. Het is de bedoeling om deze uiterlijk 3 dagen voordat het intake gesprek plaatsvindt in te vullen en terug te sturen.
02

Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw situatie in kaart en leer ik graag de persoon achter de klachten kennen. Hierbij maak ik gebruik van het vooraf ingevulde intakeformulier en een uitgebreide anamnese. Door het verzamelen van de juiste informatie kan ik een goed beeld krijgen van de werking van jouw spijsvertering, hormoonhuishouding en metabole flexibiliteit.
03

Oorzaak van klacht(en) achterhalen

Na de anamnese breng ik jouw klachten in kaart. Vervolgens leg ik jou uit welk werkingsmechanisme aandacht nodig heeft en hoe jouw klacht(en) worden veroorzaakt.
04

Behandelplan opstellen

Als voor jouw helder is welke oorzaak de klacht(en) veroorzaakt, stellen we samen een behandelplan op. Hiermee wordt rekening gehouden met jouw leefsituatie.
05

Betaling

Na afloop stuur ik je de factuur per e-mail toe. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen per bankoverschrijving of contante betaling.
06

Vervolgconsult(s)

Voor een duurzaam effect zijn meestal meerdere consults nodig. In samenspraak kunnen we een vervolgconsult inplannen. Meestal vindt dit ongeveer 6-8 weken later plaats. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang en wordt mogelijk het behandelplan aangescherpt.

Duidelijkheid over de kosten van een consult

Bekijk mijn tarieven overzicht -->

TOP