“It’s all about energy”

Een ding is me tijdens mijn opleidingen echt duidelijk geworden: alles draait om energie hebben. Werk, partners, kinderen, ziekte en ook het verleden. Een kleine greep uit de vele stressoren die ons leven elke dag weer beïnvloeden en grote impact kunnen hebben op onze energie, onze gezondheid en onze omgeving.

Mijn naam is Chris Miljoen en ik ben kPNI orthomoleculair therapeut, Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach (GLI) en Intermittent Living Coach.

Ga je met mij aan de slag, dan wil ik echt alles van je weten om jouw ‘film’ zo goed mogelijk in kaart te brengen. Ik wil jouw hulpvraag begrijpen om ervoor te zorgen dat jij allereerst meer energie gaat krijgen.

Waar ik zelf energie van krijg? De prachtige bossen van Oosterbeek. Wandelen met mijn Australian Shepherd, mediteren in het zachte mos en de prachtige natuur fotograferen bij zonsopkomst.

 

Curriculum vitae

Titels

2024Klinisch Psycho-Neuro-Immunoloog (kPNI therapeut)
2021Orthomoleculair therapeut volgens de kPNI
2019Leefstijlcoach
2019Intermittent Living Coach


Werkervaring

2019 - hedenEigenaar Blue Zone Oosterbeek
2018 - hedenEigenaar B&B “Sfeerhuys Lavanda"
2002 - 2022Eigenaar "Miljoen Specialist Arbeidsrecht"
1992 - 1997Koninklijke Luchtmacht


Opleidingen

2024Klinische Psycho-Neuro-Immunologie, cPNI Europe
2021Intermittent Living Coach, cPNI Europe
2021Orthomoleculair Therpaut volgens de KPNI, Natura Foundation
2020Medische Basis Kennis, Total Health
2020Wandelcoach, Mindful Run
2019Post - HBO Leefstijl- & Vitaliteitscoach (GLI), MARK Academy
 

Mijn verhaal

De afgelopen jaren stonden in het teken van mijn eigen leefstijl verbeteren. Ik was niet ziek, maar toch voelde ik dat er iets moest gaan veranderen.

Het onderwerp intrigeerde me al langer en deed me besluiten om de opleiding tot Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach (GLI) te gaan volgen en het eerste zaadje voor een betere gezondheid werd geplant. Ik wilde meer en voor ik het wist zat ik in de opleidingen voor Medische Basiskennis en Orthomoleculair Therapeut.

Mijn liefde voor de natuur en behoefte om mensen te helpen kreeg meer vorm door vervolgens de opleidingen tot Intermittent Living Coach en Mindful Wandelcoach te volgen. Weer viel er een puzzelstukje op z’n plek. Het natuurlijk bewegen in de prachtige bossen van Oosterbeek en werken met oerprikkels die ons lichaam nog kent, geeft me elke dag kleine geluksmomenten, kracht en ontspanning!

Het laatste deel van mijn ontdekkingsreis was de 4-jarige opleiding tot Therapeut kPNI. Wat een prachtige opleiding! Hoe zijn alle lichaamssystemen met elkaar verbonden? Wat is nou de echte oorzaak van ziektes? En hoe kunnen we deze ziektes behandelen en misschien wel voorkomen?

Deze prachtige reis die ik heb mogen maken heeft geleid tot een veel betere versie van mezelf. Lichamelijk en geestelijk. Ik heb mezelf nu pas echt leren kennen. En met al deze kennis wil ik jou ook gaan helpen!

Hoe ik je kan helpen

Ik kan je inzicht geven in de factoren die invloed hebben op jouw gezondheid en op welke gebieden je macht hebt. Op deze manier begeleid ik je naar een gezonde leefstijl. Je blijft wel ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Jij moet het doen!

Ik kan je niet helpen als je:

  • Opzoek bent naar een wonderpil.
  • Snel resultaat wilt zonder veranderingen te willen doorvoeren in leefstijl.
  • Geen interesse hebt in de oorzaak van klachten.

Ik kan je wel helpen als je:

  • Leider wilt worden van je eigen gezondheid
  • Open staat voor nieuwe ideeën.
  • Snapt dat je zelf aan de slag moet om gezonder te leven
  • Graag hulp, tips en informatie wilt om zo een vliegende start te maken