Hoe ziet een groepstraject eruit?

Tijdens een groepstraject (6 - 8 personen) ga je aan de slag aan de hand van een bepaald thema. Gedurende de bijeenkomsten, loop je een stappenplan door. Iedere sessie krijg je nieuwe informatie aangereikt, die je in de weken erna in de praktijk gaat brengen.

Tussen de bijeenkomsten door is er de mogelijkheid om vragen te stellen via de daarvoor bestemde WhatsAppgroep. Ook tijdens de bijeenkomsten zelf is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Aan het begin van de vervolgbijeenkomsten wordt er kort geëvalueerd hoe de nieuwe kennis in de praktijk is toegepast, waar je tegenaan liep en welke effecten dit op je heeft gehad.

De bijeenkomsten zullen zijn in Utrecht.

Eerste volgende groepstraject

Thema: Grip op Migraine

In 2022 start een groepstraject met het thema 'Grip op Migraine'. Deze zal starten op 10 februari 2022. Dit groepstraject is bedoeld voor mensen die last hebben van chronische migraine en hier op natuurlijke wijze mee aan de slag willen gaan.

Dit groepstraject bestaat uit 3 bijeenkomsten om de 4 weken. Tijdens de bijeenkomsten krijg je alle informatie over wat migraine precies is, welke triggers hieraan ten grondslag liggen, welke werkingsmechanismen verstoord zijn en hoe je op natuurlijke wijze migraine kan behandelen.

Interesse? Hier vind je alle info over dit groepstraject.

Vertel me meer

Wil je liever een 1-op-1 consult, dan kun je hier een consult aanvragen.

Contact

Heb je een vraag die niet al is beantwoord op de FAQ pagina (klik), wil je even persoonlijk contact hebben om zeker te weten of wij je kunnen helpen of ben je nieuwsgierig naar mogelijke samenwerkingen?

Laat dan een berichtje achter via dit contactformulier, stuur een WhatsApp of bel.

Als je een bericht stuurt via het contactformulier met daarin een vraag die al op de FAQ pagina (klik) duidelijk is beantwoordt, ontvang je mogelijk geen antwoord terug, omdat dit ons te veel tijd kost (in het echt zijn wij minder streng hoor). Wij hopen op je begrip hiervoor.

Via dit formulier (klik) kun je direct een consult aanvragen. Een consult aanvragen via een andere manier (zoals bellen) is niet mogelijk.

06 506 206 17

    Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen

    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.