Praktijk Leef Preventief is aangesloten bij een erkende geschillencommissie en voldoet daarmee aan de wet WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).

Als CAT-collectief therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie en erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Klachtenfunctionaris en geschillencommissie

Mocht je als cliënt van mijn praktijk een klacht hebben over de door mij geboden dienstverlening, maak dit dan zo snel mogelijk bespreekbaar. Je kunt je klacht zowel rechtstreeks met mij bespreken als ook direct neerleggen bij een klachtenfunctionaris van het GAT. 

Klik hier voor meer informatie over de klachtenregeling en hier voor het stappenplan van de klachtenprocedure.

GAT beroepscode

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. De GAT beroepscode is een belangrijk teken van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Klik hier voor meer informatie.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden, heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek of ben je nieuwsgierig naar mogelijke samenwerkingen?

Laat een berichtje achter via het contactformulier of bel!

06 506 206 17
Middenburcht 98, 3452 MT Utrecht

    Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen

    Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.